Loe tõekspidamiste, tunnete ja mõtlemise kohta pikemalt

Tõekspidamised, tunded ja mõtlemine ning nende kvaliteet on erakordselt olulised.

 

Nii sõnad, mõtted kui ka tunded on vibratsioon ja energia ning mõjutavad iga meie rakku, organit ja kogu kehalist funktsioneerimist. Nad on tohutu jõuga

 

Tunded ja mõtted aga tekivad meie alateadvuses kinnitunud tõekspidamistest ja uskumustest maailma, selle toimimise ja selles sisalduvate sündmuste ja inimeste kohta. Seepärast on nutikas neid tõekspidamisi uurida ja teadvustada, sest osa neid on meile kasulikud ja tänu neile oleme olulisi asju elus saavutanud, kuid kindlasti on ka osa selliseid, mis on ebaefektiivsed ning kahjustavad nii meie elu kui ka tervist.

Alateadvuslikud uskumused ja tõekspidamised määravad ära su piirid.

Vaata enda ümber – kõik mida sa oma maailmas näed- nii hea kui see, mis võiks teisiti olla on su enda tõekspidamiste tulemus. Sa oled selle oma ellu programmeerinud.

Tõekspidamised iseenda ja maailma kohta tunduvad olema vääramatult õiged ning kuuluvad nagu meie juurde. Tihtipeale ei tule mõttessegi neis kahelda, seda enam, et suur osa uskumustest on meisse programmeeritud 7ks eluaastaks. See on vanus, kus vanemad on vaieldamatud autoriteedid, me vaatame nende poole üles nagu jumalate poole ning küsimuse allagi ei tule kahelda nende poolt sisestatavas.

 

Oluline osa on see, et kõik tunded ja mõtted on meie osa, neid tuleb aktsepteerida sellistena nagu nagu nad on, vaadata neile ausalt ja hinnanguid andmata otsa ja vajadusel neid muuta. Seega on nn. negatiivsed mõtted ja tunded tänuväärne materjal panna mittetoimiv toimima.

Oma mõtete ja tunnete eitamine ja allasurumine viib nad alateadvusesse, kus nad endale koha leiavad ja meid ikka mõjutavad nagu vari kurb, kadetsev, vihane, muretsev jne Vahel võime me ehitada seesmise hirmu ja ebakindluse varjamiseks üles tõekspidamiste süsteeme. Kuid kui on olemas vastuolu soovi ( olen ilus, edukas, jõukas ) ja tegeliku tõekspidamise vahel, siis võidab alateadvuses programmeeritu

See on väärtuslik osa, et edasi liikuda. Mõista neid hinnanguteta ja eelarvamusteta, jälgi neid. Muudatused algavad ainult meie endi seest. Meie tõekspidamised on määranud meie senise elu ja meil on võimalus muuta piiravaid tõekspidamisi ja uskumusi et elada veel väärtuslikumat ja kvaliteetsemat elu.

Tõekspidamisi, tundeid ja mõtteid saab muuta ainult juhul, kui tead millised need on, nad läbi töötada ja asendada parematega. Nad on rikkad ja loovad elemendid, mida saab ise kokku segada

Aktsepteeri mida tunned ja kes oled, siis saab edasi liikuda. Sul on olemas võime oma algselt olemasolevaid ressursse ja võimeid oluliselt efektiivsemalt kasutada, leida uusi mõtteid ja ideid, et luua veelgi kvaliteetsem ja nauditavam elu.

 

 

Aju ei tee vahet reaalsuses sündiva ega kujutletava vahel

Tõekspidamiste ümberhindamisega saab kujundada ka minevikku, kuna ka minevik on inimese poolt konstrueeritud tunnete, sisekõne ja tõekspidamiste kaudu,  mitte fakt ega tegelikkus

Muuda oma vaateid ja tõekspidamisi maailma kohta – muutub maailm

Muuda ennast – muutub su elu, võta see, mis ei tööta ja pane tööle

 

Iseennast on raske analüüsida ja oma mõtetes uusi struktuure luua.

Me mõtleme vanu mõtteid ja usume vanu tõekspidamisi. Vajalik on saada uusi mõtteid ja impulsse, et keegi peegeldaks hinnanguta tagasi ning aitaks luua uusi ja just meile endile ainuomaseid tõekspidamisi ja mõttemudeleid. Küsiks küsimusi, ärgitaks looma uusi konstruktsioone.

Sellest võib ka mõelda kui mööbli ümbertõstmisest meie sisemuses. Vana ja kulunud paigutus on muutunud igavaks ja ei anna energiat – kasutame koos disaineriga kujutlusvõimet ja tõstame koos midagi ümber !

 

Selle aluseks saab olla muidugi ainult su enda soov midagi muuta.

Me teeme koostööd -sead ise oma eesmärgid ja annad neist treenerile teada

Sina oled oma elu ekspert…

Koos saame avastada uusi kompetentse, tugevdada usku, arendada eneseteostust ja tugevdada enesehinnangut.